Veelzijdig en altijd voor een perfect resultaat

Volledige dienstverlening

AD Projekt uit Aalst biedt haar klanten een totaalbeleving inzake vastgoed. Als vastgoedmakelaar staat Ann Dierickx u bij in de aankoop en verkoop van vastgoed.
Wenst u een pand te verkopen dat grondig te renoveren is, dan staat AD Projekt u bij door een 3D interieurontwerp en bijhorende offerte op te maken. Dit helpt bij het overtuigen van potentiële kopers van de mogelijkheden van uw pand.
Indien gewenst staat aannemer Olivier Stockmans tot uw dienst voor de gehele of gedeeltelijke
uitvoering van de plannen.

Op uw maat

De dienstverlening van AD Projekt wordt steeds volledig aangepast naar de wensen van de klant. De verschillende diensten: vastgoedmakelaar, interieurarchitect, renovatie, elektriciteit en sanitair, worden ook allemaal apart aangeboden.

AD Projekt staat tot uw dienst voor kleine reparaties, grondige renovaties en ambitieuzere bouwprojecten, die we volledig op ons nemen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Dit alles is mogelijk dankzij de meer dan 20 jaar ervaring van beide zaakvoerders. Ann Dierickx is interieurarchitecte en vastgoedmakelaar. Echtgenoot Olivier Stockmans neemt de elektriciteit, sanitair, binnenschrijnwerk, plaatsing van gipskarton, isolatie en renovatie voor zijn rekening. U geniet van een gepersonaliseerde totaalaanpak en heeft slechts één aanspreekpunt.

AD Projekt gaat er prat op dat ze gemaakte afspraken nakomen en deadlines respecteren.

Voor particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland

De diensten van AD Projekt zijn beschikbaar voor zowel particulieren als ondernemingen. U kan er dus terecht voor huizen, appartementen, kantoren, winkels, etc. Wanneer ze niet bij de klanten zijn, vindt u Ann en Olivier in hun kantoor te Aalst. U kan hen contacteren
voor projecten in België en daarbuiten.
Bekijk ook al eens onze recente realisaties.

Back to Top