Samen gaan we voor het mooiste interieur

Is het tijd voor een nieuwe badkamer, keuken, kantoor of winkelruimte of eerder voor een totaalrenovatie?

Interieurarchitecte Ann Dierickx van AD Projekt uit Aalst werkt samen met u aan een interieurplan op maat. Afhankelijk van het type project stelt AD Projekt een plan van aanpak op, dat steeds begint met een analyse van uw wensen en behoeften. U kan vervolgens opteren enkel een voorontwerp en 3D tekening te laten maken, wat handig is bij de verkoop van oude woningen. Maar u kan ook op AD Projekt rekenen voor de uitvoeringstekeningen, het opmaken van het lastenboek, de uitvoering en/of opvolging van de werken. 

Service en klantvriendelijkheid

Zoals steeds bij AD Projekt kan u rekenen op duidelijke afspraken en timings die steeds gerespecteerd worden. De klant is koning; wijzigingen en aanpassingen kunnen steeds worden besproken. U bouwt of renoveert immers niet elke dag! Bovendien heeft u bij AD Projekt maar één aanspreekpunt, wat de communicatie enkel vergemakkelijkt.

Ruimte en licht

De meerwaarde van een interieurarchitect voelt men elke dag. Het begint bij een creatieve en functionele indeling van ruimtes die een harmonieus geheel vormen. Elke ruimte vraagt een andere aanpak, kleine ruimtes wil men doorgaans optimaliseren en voorzien van zoveel mogelijk licht, terwijl grote ruimtes vooral gezellig gemaakt worden. Materiaalkeuze en de juiste combinatie van verschillende materialen speelt hier een zeer grote rol. Tot slot krijgt u ook advies inzake kleuren en nieuwe technieken.

AD Projekt uit Aalst adviseert steeds door middel van dialoog en interactie, zodat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Neem contact voor een vrijblijvend gesprek.
Bekijk onze eerdere realisaties.

Back to Top